Notícies

La informació del nostre club al vostre abast

Assemblea plàcida per proclamar Fernando Garcia nou president

El passat divendres es va celebrar l’assemblea de la UE Rapitenca a l’auditori Sixto Mir de la Ràpita. Amb la gran pantalla i solament un faristol damunt l’escenari, el president sortint, Hernan Subirats, va fer una ràpida memòria d’activitats realitzades durant les passades campanyes, ja que l’any anterior no es va poder celebrar l’assemblea.

La nova sala de força a les oficines del club.

El ja expresident va destacar la remodelació de les oficines, amb una sala de força per als jugadors i una sala per treballar els entrenadors, així com l’organització interna a les oficines per poder agilitzar la tasca administrativa amb una gran importància a la feina al núvol.

Un altre dels punts destacats va ser la crescuda de la Rapitenca a les xarxes socials. L’entitat, amb una imatge totalment renovada, és la que més seguidors aconsegueix, superant-ne els 8.000, per davant d’altres equips de les Terres de l’Ebre.

Comparativa a les xarxes dels diferents clubs de les Terres de l’Ebre.

Un dels punts importants de la nit va ser l’estat de comptes, després de dues temporades i sense haver tingut la possibilitat d’aprovat els de la temporada passada. L’expresident va remarcar l’important descens d’ingressos i despeses, aquest darrer no tant pronunciat. Però tot i això amb un resultat que deixa l’entitat sanejada i preparada per començar la nova etapa de la renovada Junta Directiva. Els socis presents van aprovar per unanimitat els comptes i, per tant, amb un breu discurs, va acabar el mandat de la Junta Directiva.

Fernando Garcia, president de la UE Rapitenca.

Fernando Garcia, ja com a president, va pujar a l’escenari del Sixto Mir per començar explicant l’aposta esportiva de la propera temporada.

La confecció del primer equip, amb Antoni Teixidó com a entrenador, i del filial, amb Francesc Parra, així com de la creació d’un femení de futbol 11, van ser els punts més destacats.

Tot seguit es va passar a l’explicació del pressupost de la propera temporada, tot esperant que tornés la normalitat a les competicions. Un pressupost que va ser aprovat per pràcticament la totalitat dels assistents.

D’entre les activitats a realitzar la propera temporada, Garcia va anunciar l’aposta per millorar les instal·lacions, així com l’esforç per poder construir un nou camp de futbol. També els socis més antics podran escollir un seient de tribuna per presenciar els partits i va adquirir el compromís d’augmentar el nombre de socis. Uns socis que veuran reduïda la quota del carnet general que passarà a valdre 110 euros, unificant el carnet general amb el de jubilat.

Després de l’apartat de precs i preguntes, es va donar per finalitzada l’assembla.