Notícies

La informació del nostre club al vostre abast

La Rapitenca signa un conveni amb reQsport del que es poden beneficiar tots els membres del Club

Ja fa unes quantes setmanes, concretament el passat novembre, la Unió Esportiva Rapitenca va signar un conveni amb l’empresa reQsport, empresa especialitzada en fisioteràpia i readaptació a l’esport.

Mitjançant aquest conveni, els esportistes i socis de la Rapitenca podran gaudir de diversos descomptes en els serveis de reQ i, a més, es preveu poder realitzar formacions gratuïtes a tots els familiars de les jugadores i jugadors rapitencs, alhora que es realitzaran diverses xerrades per poder ajudar a esportistes, no solament del Club, sinó també de tota la ciutat. Sobre aquest sentit el president de l’entitat, Hernan Subirats, remarcava que “és important aquest tipus de col·laboracions, no solament per l’aspecte per ajudar als esportistes a poder millorar el seu físic, també per als familiars que necessitem conèixer com ajudar a progressar als nostres fills i filles a nivell físic per poder adquirir un bon ritme competitiu al llarg de la temporada. Aquest conveni amb reQ ens ajuda precisament a això, a millorar els nostres esportistes, no solament de l’entitat, sinó de tot el municipi“.

El gerent de reQ, Marc Madruga, va ser l’encarregat de signar el conveni amb el president de la Unió Esportiva Rapitenca.

ReQ és un centre innovador a les Terres de l’Ebre i pioner en el camp de la readaptació esportiva i l’optimització, orientat tan per als esportistes com per als no esportistes que es vegin afectats per qualsevol tipus de patologia o lesió física. L’empresa ja va realitzar unes proves de simetries i esforç que es dugueren a terme amb el nostre filial, tant al camp com al centre mèdic.

Descarregar dossier reQ