Notícies

La informació del nostre club al vostre abast

Conveni UE Rapitenca EUSES

La UE Rapitenca i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) han signat el passat 4 de juliol, a les oficines del club rapitenc, un conveni de col·laboració que permetrà als estudiants del Grau en Ciències de l’Activitat Física la realització les pràctiques incloses als plans dels seus estudis, integrant-se a l’estructura tècnica de diferents plantilles del club. L’acord  es va escenificar a la seu del club entre el president de la Rapitenca, Hernán Subirats; el director esportiu, Agustí Zaera; el director acadèmic i de CAFE d’EUSES TE, Xavier Nadal i el cap d’estudis d’aquest grau, Pau Cecília. El conveni també contempla la implicació del Grau en Fisioteràpia amb el club de la Ràpita.

A principis d’any la UE Rapitenca ja iniciava un camí semblant amb la Universitat Rovira i Virgili, per tal que estudiants dels graus de magisteri del Campus Terres de l’Ebre puguin també adquirir experiència fent transferència de coneixements tot aportant el seu punt de vista docent amb els nostres petits.

Des del club estem il·lusionats amb aquest iniciatives, agraïm la tasca de les persones que les impulsen, i és la nostra voluntat que acaben formant una part important de les nostres metodologies.