Notícies

La informació del nostre club al vostre abast

#DibuixaUERapitenca, el concurs de dibuix per guanyar-se una pilota!

Volem que els més petits de casa ens mostrin els seus dissenys d’una segona equipació.

Diu la història del nostre club que, gràcies al llavors president Mario Gianni, vestim els colors de la selecció italiana (camiseta blava i pantalons blancs) i enguany la segona equipació s’ha inspirat en la que duia el FC Català, ara fa cent anys.

Ja que la primera equipació té poc marge a la creativitat, volem que els més petits de casa (i per què no, també els grans) pugueu dissenyar una hipotètica segona equipació, per deixar a la vostra imaginació com podria ser un segon equipatge del club!
Per fer-ho podeu descarregar-vos aquí la plantilla per poder dibuixar tants models com vulgueu. Heu de tenir en compte que és una segona equipació, per tant, està pensada per no coincidir amb els colors habituals de l’equip! Hi podeu dibuixar el què vulgueu!

Un cop tingueu el vostre disseny, feu-li una fotografia i compartiu-la a qualsevol de les xarxes socials on hi estigui la Rapitenca (Facebook, Twitter i/o Instagram), etiqueteu el compte de l’entitat i afegiu l’etiqueta #DibuixaUERapitenca. Recordeu que també heu de seguir-nos! I que si no teniu edat per poder tenir compte a les xarxes, podeu demanar a un adult que us publiqui el dibuix. Entre tots els dibuixos publicats n’escollirem un que es guanyarà una pilota Pallone Mercurio 3.0 (talla 4) gentilesa d’Erreà.

Teniu temps tota aquesta setmana, fins el dilluns 13 d’abril. Podeu trobar aquí les bases del concurs.
Volem veure tots els vostres dibuixos!!!