shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Inscripcions

ADN Rapitenca

El teu fill/a et demana que l’apuntes al futbol… no t’ho pensis més, segueix els següents passos i vine a formar part de la gran família de la UE Rapitenca.

 

Teniu de temps fins al 30 de Setembre…,volem però poder planificar amb més temps l’inici de temporada, és per això que si reserveu la plaça durant el mes de Juny gaudireu de descompte en el preu de la matrícula.

 

FULL D'INSCRIPCIÓ

Per obtenir el full d’inscripció podeu passar per les oficines del club o bé descarregar-lo en aquesta mateixa pàgina. En aquest full trobareu tota la informació sobre modalitats i dates de pagament, quotes … cal que el reompliu amb tota la informació que us demanem.

Si teniu algun dubte en el moment de reomplir-lo truqueu o passeu per les oficines del club i us el resoldrem.

Descarrega el full d’incripció aquí

MATRÍCULA

Aquest any apareix el concepte de matrícula com a requisit previ per a que es gestioni la inscripció des del club. Per tant s’haurà de fer efectiu, de la forma que s’indica al full d’inscripció, el pagament de la mateixa abans d’entregar el full a les oficines.

OFICINES DEL CLUB

Ja ho tens!, ara tant sols has d’entregar el full d’inscripció a les oficines del club i passarem a incloure les teves dades a les bases de dades del club, i a sol·licitar en cas de ser necessari l’alta a la Federació Catalana de Futbol.
Benvinguts/des!

... I ARA QUÈ?

Si el teu fill/a pertany a les categories de patufet, pre-benjamí o benjamí no federat, no cal que continuïs llegint, en aquests casos és el Consell Comarcal qui organitza les competicions i l’alta la gestionarà directament el club.

Si no és així i és el primer cop que fas la preinscripció al club has de saber que un cop registrem la teva inscripció:

  • La Federació Catalana de Futbol fa arribar al club les dades deregistre del jugador/a al seu portal.
  • El club us enviarà per correu (al que poseu a la inscripció) i us informarà que ja podeu fer el registre al portal del Federat(1).
  • Un cop registrats/des, la  FCF demana a tots els sus federats el pagament de l’afiliació a la FCF i l’alta a la mútua de futbolistes(2), la qual garanteix la cobertura mèdica en cas d’accident. Són tràmits que es fan des del mateix portal del federat, que són responsabilitat de cada federat i imprescindibles per el jugador/a pugui participar en les competicions organitzades per la FCF.
  • Passar la revisió mèdica a un dels centres(3) reconeguts per la Federació, el club organitza a principis de pretemporada jornades al propi estadi on un d’aquest centres ens visita i ens ofereix el servei de revisió mèdica a preus més reduïts que en les visites particulars.
  • Establir vinculació amb el club, aquest pas és el darrer i l’ha de fer el club un cop fets tots els anteriors.

Si ja estàs registrat/da al Portal del Federat, com ja saps, hauràs de fer el pagament de l’afiliació i la mútua,  recorda també d’actualitzar el teu perfil, especialment la foto. El club us avisarà en cas que tingueu caducada la revisió mèdica.

(1) Manual Portal del Federat
(2) Quotes Mutualitat Catalana de Futbolistes 2018-19
(3) Centres reconeguts per la FCF per a reconeixements mèdics esportius