Inscripcions

ADN Rapitenca

El teu fill/a et demana que l’apuntes al futbol… no t’ho pensis més, segueix els següents passos i vine a formar part de la gran família de la UE Rapitenca.

Teniu de temps fins al 30 de Setembre…,volem però poder planificar amb més temps l’inici de temporada, és per això que si reserveu la plaça durant el mes de Juny gaudireu de descompte en el preu de la matrícula.

1. INSCRIPCIÓ

Aquest any atès les circumstàncies especials que hem viscut els darrers mesos, hem volgut evitar desplaçaments i acumulació de persones a les nostres instal·lacions per respecte i seguretat de tots/es. És per això que em dedicat esforços en temps de confinament per digitalitzar el procés d’inscripció.

Si teniu algun dubte en el moment de reomplir-lo en vieu correu a inscripcions@uerapitenca.cat.

Clica aquí per començar

2. MATRÍCULA

Ja fa unes temporades que vam introduir el concepte de matrícula com a eina per ajudar als nostres coordinadors a planificar millor els equips i la temporada que comença.

Es tracta de fer la reserva de la plaça, amb un primer pagament que es descompta automàticament de la quota de la temporada. Es penalitza fer-lo fora de període de planificació i en cap cas es retornarà en cas d’anul·lar-se la matrícula o no fer-se efectiva la incorporació del soci/a-jugador/a.

3. ÀREA D'ADMINISTRACIÓ I FINANCES DEL CLUB

Un cop fet efectiu el pagament de la matrícula es gestionarà la inscripció i rebreu un correu de confirmació, seguidament rebreu un altre correu per a que el soci/a que fa de tutor/a al jugador/a actualitzi les seves dades i la vostra fitxa passarà a l’Àrea Esportiva.
Benvinguts/des!

... I ARA QUÈ?

Si el teu fill/a pertany a les categories de patufet, pre-benjamí o benjamí no federat, no cal que continuïs llegint, en aquests casos és el Consell Comarcal qui organitza les competicions i l’alta la gestionarà directament el club.

Si no és així i és el primer cop que fas la preinscripció al club has de saber que un cop registrem la teva inscripció:

  • La Federació Catalana de Futbol fa arribar al club les dades de registre del jugador/a al seu portal.
  • El club us enviarà per correu (al que poseu a la inscripció) i us informarà que ja podeu fer el registre al portal del Federat(1).
  • Un cop registrats/des, la  FCF demana a tots els seus federats el pagament de l’afiliació a la FCF i l’alta a la mútua de futbolistes(2), la qual garanteix la cobertura mèdica en cas d’accident. Són tràmits que es fan des del mateix portal del federat, que són responsabilitat de cada federat i imprescindibles per el jugador/a pugui participar en les competicions organitzades per la FCF.
  • Passar la revisió mèdica a un dels centres(3) reconeguts per la Federació.

El club ha arribat a un acord amb una de les empreses autoritzades, i            organitza a principis de pretemporada jornades al propi estadi, on es              realitzen aquestes revisions a un preu més competitius, des de                          coordinació esportiva us avisaran de la data i l’hora en que us heu de            presentar, en cas que sigui necessari que la passeu.

  • Establir vinculació amb el club, aquest pas és el darrer i l’ha de fer el club un cop fets tots els anteriors.

Si ja estàs registrat/da al Portal del Federat, com ja saps, hauràs de fer el pagament de l’afiliació i la mútua,  recorda també d’actualitzar el teu perfil, especialment la foto. El club us avisarà en cas que tingueu caducada la revisió mèdica.

(1) Manual Portal del Federat
(2) Quotes Mutualitat Catalana de Futbolistes 2018-19
(3) Centres reconeguts per la FCF per a reconeixements mèdics esportius