Notícies

La informació del nostre club al vostre abast

La Rapitenca presenta la segona equipació del primer equip i el filial

Inspirada en l’equipació del FC Català, es posa a la venda divendres

Segons escriu el senyor Lluís Millan a la revista Ràpita, ja hi ha indicis d’inici d’equips de futbol a la nostra localitat des del 1918. Un dels primers d’aquests equip va ser el FC Català que, juntament amb el FC Sant Carles, acabaria transformant-se, al 1930, en la UD Rapitenca.

Enguany des del club s’ha volgut recordar a un d’aquests equips centenaris amb la fotografia d’un dels equips del FC Català al carnet de soci de l’entitat. I, a més, s’han adoptat els colors d’aquest equip per al segon equipatge del primer equip i del filial. Així, per tornar als orígens del club, els dos primers equips vestiran camiseta quadribarrada i pantalons i calcetes vermells, lluint el logotip de la festa d’Orígens que es celebrarà a La Ràpita de l’11 al 13 d’octubre. El primer equip, per promocionar la festa, també vestirà aquesta equipació dies abans de les dates de celebració.

I enguany també es posarà a la venda. El club donarà la possibilitat d’adquirir-la, a l’igual que la primera equipació, amb un descompte al preu per als socis. Dimarts ja s’entregaran les primeres unitats, però ja es poden reservar a les oficines del club. Properament també es posarà en marxa una botiga online on es podran adquirir aquesta i altres peces de l’equipació de la Rapitenca.