Notícies

La informació del nostre club al vostre abast

La UE Rapitenca es bolca per ajudar al CD Alcanar

Una de les imatges de més impacte dels aiguats del passat dimecres va ser la inundació del camp de la Fanecada quedant totalment impracticable.

Des del primer moment el president de la UE Rapitenca, Fernando Garcia, i el coordinador del futbol base, Enrique Lucas, van estar en contacte amb el president de l’entitat canareva, Miguel Agustí, i amb la coordinadora de l’Escola Futbol Base Alcanar, Sabina Beltran, per mostrar-los tot el suport i oferint-li tota l’ajuda que se li pogués donar des de la Ràpita.

Un cop valorats els danys, la directa de la UE Rapitenca va decidir fer una donació de material esportiu per a l’Escola de Futbol Base Alcanar. Així com es va facilitar un horari de la Devesa per si, des del CD Alcanar, trobaven adient entrenar al camp rapitenc.

Estat de la Fanecada, el camp de futbol d’Alcanar. Font: Instagram @cfalcanar

A més, després de diverses converses, es va acordar realitzar, el diumenge 12 de setembre a les 18.00h, un partit de futbol solidari entre un combinat del primer equip, filial, femení i juvenil de la UE Rapitenca i el CD Alcanar. On tota la recaptació anirà a favor del club veí.

El president rapitenc ha manifestat que “hem d’estar al costat dels canareus en aquests complicats moments, ja que som pobles veïns i germans en moltes relacions personals i familiars. El futbol ens ha d’unir també en aquestes situacions d’adversitat“.