Premis

Els Premis

Més de 55 premis per a qui s'endugui La Gran Pilotada! No deixis passar l'oportunitat d'endur-te'ls tots!

Punts de Venda

On comprar les participacions

Tots els jugadors i jugadores del futbol base de la UE Rapitenca tenen participacions, així com els establiments col·laboradors de La Gran Pilotada. No te'n quedis sense, pots aconseguir més de 55 premis!

Bases

Quines bases té el sorteig

Aquestes són algunes de les bases de La Gran Pilotada, però si ho prefereixes les pots descarregar totes en format PDF.

Organització

El sorteig està organitzat per la Unió Esportiva Rapitenca amb la col·laboració dels diferents establiment que participen amb regals per al guanyador o guanyadora.

Sorteig

La butlleta guanyadora de La Gran Pilotada haurà d'incloure les quatre darreres xifres del sorteig de la Grossa de Sant Jordi del dia 27 d'abril de 2020".

Venda de butlletes

Les butlletes es poden aquirir per diversos comerços i establiments i que podeu trobar a l'apartat de PUNTS DE VENDA. També es repartiran butlletes als jugadors i jugadores del futbol base, Rapitenca B i Primer Equip.

El premi

El premi consisteix en un lot de més de 55 productes, segons el llistat que trobareu a l'apartat PREMIS d'aquesta web. Esmorzars, dinars, sopars, lots de productes... I 1.000 euros en metàl·lic!

El guanyador/a

La persona que ostenti la butlleta guanyadora té un termini de 15 dies naturals per personar-se a les oficines de la UE Rapitenca amb l'original de la butlleta i els documents per verificar que és major d'edat.

Drets d'Imatge

A l'acceptar el premi, l'interessat/da autoritza a la UE Rapitenca a publicar el seu nom i la seva imatge en anuncis i campanyes publicitàries relacionades amb La Gran Pilotada.

I si no es ven la butlleta premiada?

En aquest cas el premi es lliurarà a la butlleta que correspongui amb els quatre darrers números del segon premi del mateix sorteig. I si tampoc s'ha venut, el tercer premi.

I si no apareix guanyador/a?

Llavors el número premiat serà el que coincideixi en les quatre darreres xifres del sorteig de l'ONCE del dia en què acabi el termini per acceptar el premi, però reudint el termini per personar-se i acceptar el premi a 7 dies naturals.

Descarrega't les bases

Troba aquí totes bases de La Gran Pilotada per descarregar.

Baixa

Contacta'ns

Tens algun dubte?

Posa't en contacte amb nosaltres i aclareix qualsevol dubte que tinguis sobre la promoció, el sorteig, la venda de butlletes, el premi...

Oficines del Club

Estadi Mpal. La Devesa
Avinguda dels Esports, s/n
43540 Sant Carles de la Ràpita

Truca'ns

977 077 873
Dill. - Div., 18:30-21:00 h
info@uerapitenca.cat