Loteries i sorteigs

Loteries i Sorteigs

El club ofereix anualment, als seus socis/es i aficionats/des, la possibilitat de participar conjuntament als sorteigs més importants de les loteries, tradicionalment ha estat el sorteig de Loteria Nacional de Navidad l’escollit.

En els darrers anys hem afegit la possibilitat d’adquirir participacions del sorteig de La Grossa de Cap d’any i també del sorteig La Gran Pilotada, que la UER organitza a nivell intern.

Lotería Nacional de Navidad

Aquest any “EL GORDO” va caure al nº 26590, per tant totes les persones que hagin adquirit una de les butlletes a algun dels punts de venta que la UER posava a disposició de socis/es i simpatitzants, poden dirigir-se a les administracions de loteria per recuperar l’import. Recordar que el nº al que jugàvem era el 78360.

Grossa de Cap d'Any

El sorteig de La Grossa de Cap d’any del 2019 no ha tingut a bé agraciar-nos amb diners, tanmateix estem contents ja que els fons recaptats aniran a projectes socials de proximitat.

La Gran Pilotada

Aquest és el sorteig que organitza la UER, podeu consultar les seves bases a la seva web.

Inicialment el resultat del sorteig estava associat al de La Grossa de Sant Jordi del dia 27 d’abril de 2020, donada l’emergència sanitària produïda per la COVID-19 aquest sorteig es realitzarà amb nova data, el 26 de juliol.