Els Nostres Patrocinadors

Junst fem Ràpita

Els nostes principals patrocinadors són:

Ajuntament La Ràpita

L’ajuntament de La Ràpita, dins l’apartat de subvencions destinades a entitats locals, dóna suport a la realització de les activitats que comprenen el nostre futbol base, i a la promoció constant que aquest i la resta dels nostres equips fan del nostre poble, al llarg de la temporada. Aquesta contribució esdevé fonamental per al club, des d’on ens esforcem en agrair i retornar aquesta confiança, amb projectes com ara la nostra àrea social.

L'Onada

En el seu 25é aniversari, volen donar suport a la Unió esportiva Rapitenca, com a agraïment al poble que els va veure créixer com a entitat La seva dedicació, també ens fa millor a tots.

Economistes Associats

Despatx de professionals que ofereixen els seus serveis d’assessoria laboral i fiscal, administració de finques, corredoria d’assegurances,…. el 2019 inicien amb la UER un patrocini integral de tots els equips de futbol base, molt satisfactori per ambdues parts i que desitgem sigui de molt llarga durada. 

Congelats Marcos

Una de les empreses rapitenques de més solera, ens fa confiança i comparteix aposta pel futbol femení de l’entitat, Junts farem que deixi de ser una aposta i esdevingui realitat.