Notícies

La informació del nostre club al vostre abast

Promoció carnets Simpatitzants

La UE Rapitenca ja ha posat en marxa la nova campanya de simpatitzants per començar la temporada 2018/19.

Voldràs tornar a ser jove...Aquesta nova temporada per veure els dos primers equips de l’entitat caldrà treure’s entrada per accedir al camp i la Directiva del club va afegir l’entrada als partits de la Rapitenca B amb el carnet de soci. Però per a tots aquells joves que vulguin veure els equips de l’entitat, no tenen la necessitat de ser socis per poder obtenir l’entrada a bon preu.
 
D’aquesta manera s’ha llançat un nou paquet de carnets de simpatitzants, amb la col·laboració de la Cafeteria Sprint, que permetrà als menors de 25 anys el poder accedir a La Devesa a un bon preu. Així, per veure el primer equip es pot aconseguir un carnet de simpatitzant per 100 euros i si, a més, es volen veure els partits del filial, el carnet de simpatitzant solament puja fins als 120 euros. Un estalvi de 80 euros respecte al carnet de soci general, però que l’única diferència són els drets estatutaris que tenen els socis.
 
I si l’opció és solament poder gaudir de la Tercera Catalana amb la Rapitenca B? En aquest cas no cal tenir menys de 25 anys! El nou carnet simpatitzant de la Rapitenca B està disponible per a qualsevol edat per només 60 euros amb dues entrades per poder veure el primer equip*!
 
Podeu trobar tota la informació i també les facilitats amb el pagaments a les oficines del Club.
 
* Entrades vàlides per a qualsevol partit, excepte el Dia del Club