Notícies

La informació del nostre club al vostre abast

REQ realitza proves físiques a la Rapitenca B

L’empresa REQ, especialista en control neuromuscular, va realitzar diverses proves als jugadors de la Rapitenca B

A finals d’agost els jugadors de la Rapitenca B van poder participar a les proves de valoracions que realitza l’empresa REQ, amb la qual l’entitat ha arribat a un acord per poder obtenir importants descomptes a l’hora de poder contractar els seus serveis.

Als homes de Ramon Sancho se’ls van realitzar diverses valoracions per veure el rendiment actual, detecció de factors de risc neuromusculars i anàlisis amb GPS. A les proves, que es van realitzar al mateix terreny de joc de La Devesa per Marc Madruga i el seu equip, els grups van fer diversos tests de salts, canvis de direcció i velocitat.

Ja a les instal·lacions de REQ a Amposta, als jugadors se’ls van fer diverses valoracions per veure el rendiment actual i van treballar amb màquines inercials. D’aquesta manera es va realitzar un anàlisi per poder veure les propietats del múscul, diversos treballs exigents amb màquina inercial i també un anàlisi per veure les propietats del múscul.

Des de la UE Rapitenca es vol agrair tota la tasca que es va realitzar des de REQ per poder dur a terme aquestes proves als jugadors de la UERapitenca B, però, a més, per l’oportunitat que els ha donat per poder descobrir el món de la prevenció i la readaptació.

Finalment, anunciar que gràcies a un conveni entre l’entitat i REQ, els jugadors i jugadores de la UE Rapitenca obtindran importants avantatges econòmics a l’hora de contractar els serveis del centre. Properament podreu rebre més informació per part del departament de Coordinació o des de la direcció esportiva.